HP CLEANERS
VEENDAM 
 


                                                


ONZE PRODUCTEN  

 Onze recepten zijn gebaseerd op recepten uit wetenschappelijk onderzoek van instituten en centra wereldwijd. Onze producten bevatten geen chloor, alcohol, of andere substituten die onze gezondheid, ons welzijn en milieu schade toebrengen. Onze producten bevatten schone chemie en zijn 100% biologisch afbreekbaar, en leveren geen CO2 en stikstof-bijdragen. In bijna alle gevallen bevatten onze producten geen kleurstoffen omdat wij de waarde daarvan niet inzien. 

ZO VANZELFSPREKEND EIGENLIJKU bent ondernemer en wilt een brandschone omgeving in uw winkel, kantoor, fabriek, de apparatuur, computers.... En het liefst ook alles hygiënisch schoon maar helaas bieden schoonmaakmiddelen nauwelijks of geen mogelijkheden.  Ook wilt u dat het schoonmaakbedrijf of uzelf minder tijd bezig is met schoonmaken want dat scheelt u in de kosten. En u heeft het welzijn en gezondheid van uw klanten en medewerkers hoog in het vaandel en wilt de kans op aandoeningen door micro-organismen (bacteriën,  schimmels en virussen) sterk verkleinen. 


U bent een horecabedrijf en zult meer dan voorheen alles hygiënisch moeten hebben en houden.  U moet het onmogelijke mogelijk maken door een horecabedrijf te runnen terwijl u voortdurend schoonmaakt in een omgeving die "food grade" eist.  


U bent een sportschool of club en u moet behalve de omgeving ook de sporttoestellen hygiënisch reinigen op een effectieve veilige en snelle manier.  Het liefst met een multi-lotion:  dat is alles schoonmaken met snel sprayen en aan de lucht laten drogen terwijl u weet dat het residu wat achterblijft nihil is en zeer mensvriendelijk. 


U bent een schoonmaakbedrijf en wilt effectief en professioneel werken. Het liefst zo veel mogelijk hygiënisch schoonmaken en zonder chloor. Maar hoe? 

U wilt weinig  handelingen uitvoeren, dus zo min mogelijk naspoelen met water. U hecht aan gebruik van veilige middelen want dat is goed voor uw mensen en voor uw klanten.  Kortom: u wil het allerhoogste gebruikerscomfort en het allerbeste resultaat want daarmee onderscheid u zich. 


U bent een professional in de zorg en actief als: arts, osteopaat, fysiotherapeut, verpleegkundige, pedicure, orthopeed, of een ander contactberoep. U wenst voor uzelf en voor uw patiënten de allerbeste huidverzorgende beschermende middelen en oppervlaktereinigers voor het comfortabel reinigen van de voorzieningen in uw praktijk.

 
 HP CLEANERS  

Transportweg 76

9645 KX  VEENDAM

0598 - 61 84 39

E    hpcleaners@hcpro.nl


                         SPRAY   FOAM  .  SHAMPOO  .  GELS  .  LOTIONS

 PRODUCTKWALITEITEN

 

-maken superieur schoon

-maken hygiënisch schoon

-verzorgen & beschermen de huid

- voorkomt hechting micro-organismen (bacteriën,  schimmels, virussen) 

-bevat geen chloor of soortgelijke schadelijke stoffen

-food grade 

 

 

GPP:  "goodplanetproducts"
Neem contact met ons op als u informatie of advies nodig heeft. 

We helpen u graag!
                                                                                                                                      2020